Build the foundation

for looking and

feeling better

Oplevelsen

Build the foundation for looking and feeling better

Let følelse i kroppen og god energi

Jeg har tit haft problemer med maven og været generet af oppustethed når jeg spiste, især brød. Jeg hørte om C9 gennem en kollega og fandt hurtigt ud at jeg havde en bekendt der forhandlede Forevers produkter som jeg kontaktede, for at få nærmere information...

Læs mere

Fantastisk kickstart

Jeg var på C 9 i starten af juni, og her 3 mdr senere er jeg 14 kg mindre og i total overskud af energi. Efter jeg var færdig med C 9, forsatte jeg med Forever Gelen og Forever therm. Jeg fik overskud til at løbe og lave mere motion. 

Læs mere

Utroligt hvad der sker på få dage

I februar 16 valgte jeg at prøve C9 forløbet. Jeg kendte flere som havde været på den og opnået gode resultater og havde læst om den også. Jeg manglede et kickstart til at få smidt de ekstra kilo der var kommet igen. Og havde svært ved at komme igang med en kur. Jeg var kommet derud hvor slik og andre søde sager, ikke kunne stå på bordet. Hvor man ikke kan stoppe igen, før alt var spist....

Læs mere

Dagbogen var let at følge – og det smagte godt

Gik igang i januar 2016. Med den forventning at få 0-stillet min mave ( noget jeg gør hver januar og august med tarmskyldning) så et opslag fra taberiben om C9 og tænkte..det ser spændende ud.

Læs mere

Jeg havde stresset min krop unødigt

Jeg startede på C9 fordi jeg havde et mål om at give min krop de bedste forudsætninger for at præstere 100 % i forbindelse med konkurrence i klatring. Efter en periode med en del skader, og forløb on/off, fortalte min læge mig at jeg havde stresset min krop unødigt, og at den derfor ikke længere kunne slippe af med betændelsen som hele tiden satte en stopper for min træning. Derfor kontaktede jeg en af FIT eksperterne som hjalp mig med at komme tilbage i form, gennem Forever produkterne.

Læs mere

Jeg var træt af dårlige vaner

Jeg gik og var træt af de dårlige vaner jeg havde tillagt mig, at skulle ha noget sødt hele tiden, så snart jeg ikke havde selvskab. Jeg blev opmærksom på C9 produktet, da jeg blev inviteret til en demonstration med alt hvad man kunne få inden for serien. Efter lange overvejelser, valgte jeg at hoppe på det 9 dages forløb, som består af sund kost, kosttilskud og gel.

Læs mere

Ny sund rutine

F.I.T. Programmet har nu hjulpet mig af med 9 kg. siden påsken var ovre, som i skrivende stund er 4 mdr. siden.

Læs mere