Build the foundation

for looking and

feeling better

Betyder kvaliteten noget for dig?

Alle produkter fra Forever Living er af den højeste kvalitet. Forever har valgt ALDRIG at gå på kompromis med de råvarer, der tilsammen udgør produkterne. Produkterne er fremstillet til at have den bedst mulige effekt for dig som kunde og er ikke bare et produkt, der bliver produceret, så den kan konkurrere med andre produkter på prisen...

Derfor er fx. vores Ultra en af de eneste shakere på markedet, hvor der ikke er brugt genmodificeret soyaprotein.

Når dette er skrevet har F.I.T. eksperterne på denne side nogle yderst fornuftige priser på produkter i den absolut højeste kvalitet.

Priser

Priserne på produkterne finder du på din foretrukne F.I.T. eksperts hjemmeside eller ved personlig kontakt.

Når du vælger at gå i gang med din livstilsændring sammen med F.I.T. Eksperterne, får du kompetent rådgivning og vejledning samt støtte gennem hele dit forløb.

Sådan bestiller du produkterne eller et tilbud

Når du ønsker at bestille vores produkter, skal du tage kontakt til en F.I.T. Ekspert. Alle F.I.T. Eksperter er selvstændige erhvervsdrivene og har gennemgået et uddannelsesforløb inden for F.I.T. programmerne. Du vil få personlig kontakt med din foretrukne forhandler, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit forløb.

Du kan kontakte os på mange måder, herunder Facebook, mail, telefon og via forhandlerens egen hjemmeside. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod en sundere livsstil.

Kundetilfredshedsgaranti

Som kunde ved F.I.T. Eksperterne vil du altid have 90 dages fuld tilfredshedsgaranti. Dette indebærer, at hvis produkterne ikke lever op til dine forventninger, vil du til hver en tid kunne levere produkterne tilbage til din forhandler og få alle dine penge retur.

Hvis du undervejs i dit forløb oplever udfordringer, søger yderligere hjælp eller har spørgsmål, så kontakt din F.I.T. Ekspert og udnyt de kompetencer vi besidder og den service vi tilbyder. Vi vil ofte have en løsning der kan hjælpe dig.